CIP-løsninger

CIP Compact

CIP Compact

Med en CIP-vask kan du spare de ansatte for mange arbeidstimer hver dag. Samtidig er det tryggere for de ansatte, som slipper å utsettes for varmt vann og kjemikalier. Vasken startes via et betjeningspanel og gjennomføres uten tilsyn.

Kompakt, lettplassert og mobil

CIP-modulen dekker et gulvareal på bare 80 x120 cm - noe som gjør at den får plass i de fleste produksjonslokaler. Standard slangetilslutninger og 3-fas strømtilkobling gjør det lett å sette opp modulen. Skala CIP Compact leveres på en rustfri plate utstyrt med justerbare ben, og er svært enkel å håndtere. Som opsjon kan den leveres med hjul eller tilpasses gaffeltruck eller jekketralle for økt mobilitet.

Forutsigbare vaskeresultater

Modulen er utstyrt med en pumpe med kapasitet på 300 l/min (32 m løftehøyde) og et varmeelement på 7,5 kW. Dette sammen med en buffertank på 100 liter, sikrer tilstrekkelig kapasitet for vask av de fleste mindre og mellomstore vaskeobjekter. Programmodulen sørger for nøyaktig samme vaskeforløp hver gang, med et kontrollert forbruk av energi, vann og vaskemidler.

Last ned katalog

Flere CIP-løsninger

Er du interessert i våre produkter eller tjenester?

Kontakt oss