1/3/24

Ledelsen kjøper ut Tine og Nortura i Skalagruppen – En ny æra for stabilitet, vekst og innovasjon

Våre dedikerte og langsiktige hovedaksjonærer, Tine og Nortura, har tatt en strategisk beslutning om å selge sine aksjer til vår ledelse. Dette betydningsfulle skrittet markerer ikke bare en ny æra for Skalagruppen, men signaliserer også vår forpliktelse til fortsatt vekst og fokus.

Hva betyr dette for våre kunder og leverandører?

Stabilitet og kontinuitet: Denne overgangen sikrer kontinuitet i ledelsen og i vår daglige drift. Vår ledelse, som har vært en sentral del av Skalagruppens utvikling, har dyp innsikt i og forpliktelse til våre kjerneverdier og strategiske ambisjoner.

Fokus på vekst og innovasjon: Med dette initiativet står vi enda sterkere rustet til å utforske og implementere innovative løsninger og utvide våre vekstmuligheter. Vårt engasjement for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet forblir uendret og urokkelig.

Utvidet samarbeid: Vi ser med entusiasme frem til å styrke vårt samarbeid med deg, som en verdsatt partner. Målet vårt er å videreutvikle vår dialog og samarbeid for å sikre gjensidig suksess og verdi.

Åpen kommunikasjon: Transparens og åpenhet står sentralt i vår virksomhet. Vi forplikter oss til å holde deg løpende informert om vår fremgang og viktige utviklingstrekk.

Vi uttrykker vår dype takknemlighet til Tine og Nortura for deres uvurderlige støtte og bidrag til Skalagruppens suksesshistorie. Vi ser med optimisme og spenning frem til hva fremtiden bringer, og er begeistret over å fortsette denne reisen sammen med deg.

For eventuelle spørsmål eller for videre dialog, vennligst nøl ikke med å ta kontakt. Vi ser frem til et fortsatt sterkt og fruktbart samarbeid.

Med vennlig hilsen,

Steinar Spydevold

CEO

Skala Gruppen AS