Hopp til hovedinnholdet

Inntransporttanker

Med 30 års erfaring fra norske veier innebygget. Transporttankene bygges i flere stålkvaliteter tilpasset bruksområdet. Tankens tverrsnittareal kan varieres for tilpasning til chassis og ønsket akselavstand.

Skreddersys bruksbehov og transportkrav

Oval tankform gir nødvendig stivhet og styrke.Tillatt tankbredde blir utnyttet og tyngdepunktet blir meget lavt i forhold til andre løsninger. Resultatet blir en stabil tankenhet selv på bratte og vanskelige veier. Det har skjedd stor utvikling siden vi startet produksjonen med tanker på 7000 liter med svært enkle innmålingssystemer til dagens biltanker på 14-19000 liter og svært kompliserte styringssystemer. Vi tilpasser tanken til chassis, kapasitert og bruksønsker. 

En enklere hverdag for tankbilsjåføren

Sidemonterte mannluker betyr at tankbilsjåføren ikke lenger må klatre opp på tanken for å ta lassprøver, åpne/lukke kraner i forbindelse med vask, renholde luftestusser eller inspisere lasterom. Dette gjør at tankbilsjåføren får en tryggere og langt enklere hverdag. Prøvetaking skjer via prøvekran eller gjennom en prøvemembran. 

Mer informasjon

John Solberg

Salg transporttanker

974 64 693

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.