Hopp til hovedinnholdet

Transporttanker

Vi bruker utrykket "norsk kvalitet" med stolthet. Mer enn 800 transportttanker i rustfritt stål har vi produsert for krevende skandinaviske forhold, hvor dårlige veier og store årlige temperatursvingninger stiller strenge krav. 

Våre tanker håndterer disse utfordringene - og overlever som regel både tre og fire chassiser. Vi er store nok til å ha en effektiv og rasjonell produksjon, men ikke større enn at vi lytter nøye til dine ønsker - og tilpasser produktet til disse.

Transporttankene bygges i flere stålkvaliteter tilpasset bruksområdet. Tankens tverrsnittareal kan varieres for tilpasning til chassis og ønsket akselavstand. Oval tankform gir nødvendig stivhet og styrke.Tillatt tankbredde blir utnyttet og tyngdepunktet blir meget lavt i forhold til andre løsninger.

Vi skreddersyr tanker til ulike chassis og bruksbehov.

Vi produserer tilhengere og suppleringstanker for melk, i tillegg til andre spesialtanker for næringsmideler eller andre krevende produkter. Til og med levende fisk!

Våre transporttanker har en levetid på opp til 20 år. Skala Fabrikk tilbyr fagmessig overflytting til nye cassis, i tillegg til modifisering og reparasjon av tanken når uhellet er ute.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.