Hopp til hovedinnholdet

Spesialproduksjon

Utnytt vår kompetanse og kapasitet!

Vår spesialitet er produkter i rustfritt stål til kundegrupper med store krav til utførelse og kvalitet. Dette omfatter alt fra serieproduksjon av deler/komponenter for kundens egenproduksjon, til spesialproduksjon av feks bygningsdetaljer, tanker og innredning.

Bruk oss til produksjon av dine egenkonstruerte produkter og produktdetaljer i rustfritt stål - elle benytt oss som underleverandør! Vi har et moderne og sentralt beliggende produksjonsanlegg på 5000 m2 tillpasset produksjon av rustfrie platekonstruksjoner. En erfaren produksjonsstab kan hjelpe deg å finne en løsning som tilfredsstiller produktspesifikasjoner, økonomi og mest mulig rasjonell produksjon. Et kvalitetssikringssystem basert på ISO 9001 sikrer nødvendig dokumentasjon.
Produksjonen kan baseres på kundenes egne spesifikasjoner og konstruksjonstegninger, eller vi kan utvikle disse sammen.

Operatører med ti års erfaring på laserskjæring og moderne maskiner, gjør at våre priser er meget konkurransedyktige og leveringstidene korte.

Dyktige fagarbeidere innen platearbeiderfaget, kombinert med moderne maskiner, gjør oss meget konkurransedyktige.

Skala Fabrikks leveranser av spesialprodukter omfatter alt fra store industrielle prosesskomponenter til komponenter for offshoreindustrien.

Vi bygger skreddersydde trapper, arbeidsplattformer og andre innredningsdetaljer.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.