Hopp til hovedinnholdet

Skala Fabrikk utvider produksjonsanlegget

Skala Fabrikk har med ett nytt tilbygg utvidet sitt produksjonsareal vesentlig. Det er for å møte økende etterspørsel av spesialprodukter og deleproduksjon dette skjer. Samtidig har Tankbilavdelingen fått bedre plass og arbeidsforhold.

– Utvidelsen gir nye muligheter forteller fabrikkdirektør Atle Monsås.

– Bakgrunnen for utvidelsene er først og fremst at vi trengte mere plass til delproduksjon og underleveranser, forteller Fabrikkdirektør Atle Monsås. – Vi ser  at veksten på Fabrikken først og fremst kommer på underleveranser og "skreddersøm" til kundene. Her har Skala Fabrikk vist seg svært konkurransedyktig, med  avansert og fleksibelt produksjonsanlegg og ikke minst veldig flinke fagfolk innen konstruksjon og produksjon. Blant annet har vi nettopp investert i en ny og meget avansert laserskjærer. Suksessen i markedet gjør at at produksjonsområdet for denne type produksjon ble for liten!

Bedre internlogistikk og produksjonsflyt
Utvidelsen har gitt oss anledning til å omstrukturere produksjonen, slik at vi får en langt mer effektiv produksjonsflyt, forteller Atle. – Det er transporttankproduksjonen som flytter inn i det nye tilbygget, og som dermed også får bedre plass og arbeidsforhold. Dette har frigitt plass til omrokere den øvrige produsjonen - noe som vil gi både økt effektivitet og kapasitet.

– Utbyggingen gir gir rom til fortsatt vekst innen spesialprodukter og underleveranser – i tillegg til at vi kan utnytte noen nye markedsmuligheter vi har i kikkerten, avslutter Monsås.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.