Hopp til hovedinnholdet

Arbeidende Formann (Prefabrikasjon)

Er du sveiser med administrative ferdigheter?

Skala er i vekst og skal etablere et Prefabrikasjonsområde i vår fabrikk (Skala Fabrikk) på Heimdal. Her trenger vi en strukturert person som kan starte opp, lede og utvikle denne delen av virksomheten.

Hva går jobben ut på?

Vi ser etter en arbeidende formann som evner å kombinere administrativt arbeid med utførende sveisearbeid. Du vil i nært samarbeid med våre dyktige automasjons- og prosessingeniører være med på å utvikle, produsere og implementere nye og moderne produksjonsløsninger for norsk matindustri. Dette vil også inkludere oppdrag ute hos kunder.

Hvem er du?

Du bør fortrinnsvis ha fagbrev som industrirørlegger eller annen relevant teknisk utdannelse. Erfaring med prosessindustri, og/eller erfaring med sveising av rustfrie rør med farmasi og/eller meieristandard er et krav. Du må kunne lese og forstå tegninger og flytskjemaer, samt inneha ferdigheter som gjør at du effektivt kan planlegge, delegere og/eller utføre avtalt arbeid.

Du er systematisk og kvalitetsbevisst, og tar et aktivt ansvar for å sikre at oppdrag utføres i henhold til kontrakt/avtale. Du har gode samarbeidsevner som gjør deg til en god teamleder, og gjerne erfaring med kundekontakt og/eller servicetjenester. Uansett evner du å prioritere oppgaver og lede gjennomføre prosjekter på en sikker og planmessig måte. Erfaring med administrativt arbeid er en fordel. Du må beherske et skandinavisk språk, skriftlig og muntlig.

Hvem er vi?

Skala har en lang tradisjon innen prosessteknologi og driftsstøtte til norsk matindustri. Vår jobb er å gjøre norsk matproduksjon mer bærekraftig, mer effektiv og mer konkurransedyktig. Hos oss blir du del av et svært kompetent og erfarent fagmiljø i en ambisiøs bedrift med nye og spennende prosjekter. Ønsker du faglige utfordringer og variasjon, liker du å lede team og jobbe i skjæringspunktet utførelse og ledelse, kan dette være stillingen for deg!

Høres dette spennende ut? Send oss din CV og en kort søknad snarest. Vil du vite mer – ring Jørgen Jarvaag på telefon 950 52 955. Søknad sendes via Finn.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.