Hopp til hovedinnholdet

Gårdstanker

 Gårdstankene i bondens melkerom og transporttankene som bringer melken til meieriene er viktige elementer i melkens verdikjede frem til forbrukeren. Helt siden 1963 har Skala Fabrikk bidratt til høy melkekvalitet gjennom utviklingen av norske gårdstanksystemer.

Ca 45 000 gårdstanker er produsert av Skala Fabrikk, og du finner gårdstankene fra oss i mer enn 90% av alle norske melkerom. Enda er mange tanker fra 80-årene fortsatt i drift – et bevis på driftssikkerhet og soliditet. Som en viktig del av melkens verdikjede tilfredsstiller gårdstankene alle krav, med hygienisk utførelse i alle detaljer og kjøling i henhold til norske og europeeiske standarder.

Miljøvennlighet, forenklet drift og  vedlikehold

Økt energieffektivitet, nye og mer miljøvennlige kjølemedier og PLS styring med stadig mer avanserte funksjoner er viktige stikkord for den utviklingen som har skjedd. Dagens gårdstanker er "på nett" med muligheter for datalogging, varsling over mobil og fjernovervåkning.

Skala vil bidra til å gjøre landbruket mest mulig grønt og vi jobber stadig med å utvikle produktene våre. Skala Fabrikk er ledende på kjøleteknisk utvikling og med direktekjøling med CO2 kuldemedium, lasersveiste kjøleplater og avansert PLS styring har Skala Fabrikk utviklet verdens mest effektive og miljøvennlige melketanken på markedet.

Som bonden er vi stolt av å kunne produsere i Norge og vi har all produksjon og utvikling på Heimdal i Norge. Skala Fabrikk er en helnorsk produsent og vi jobber kontinuerlig med forbedringer for å kunne produsere i Norge.

Skreddersydd for norsk melkeproduksjon.

Ustyr til gårdstank og melkerom.

Veiledninger for vask, vedlikehold og tømming av gårdstanker.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.