Skala Fabrikk er en spesialprodusent av produkter i rustfritt stål med næringsmiddelindustrien som hovedmarked. Med dette som basis har vi de senere årene hatt en økende virksomhet som leverandør av komponenter og produktelementer basert på kundenes egne konstruksjoner. Dette kan   være alt fra serieproduksjon av deler/komponenter for kundens egenproduksjon, til produksjon av større elementer som feks bygningsdetaljer og - innredning. 

Et materiale med mange muligheter

Stadig flere får øynene opp for de unike fordelene dette materialet gir. Rustfritt stål finnes i mange ulike kvaliteter, tilpasset ulike bruksområder og miljøer. Gjennom mange tiår har vi bygget opp en solid kompetanse innen produksjon i rustfritt stål. Vigir deg gjerne råd om materialvalg og produksjonsløsninger. 

Erfaring og spisskompetanse

Det endelige resultat sørger våre fagfolk i produksjonen for. Med lang erfaring og spesialkompetanse på bearbeiding og sveising av rustfritt stål, er du sikret rasjonell produksjon og høy kvalitet. 

Sveising av varmekolbe

Vår maskinpark er spesialtilpasset produksjon av rustfrie platekonstruksjoner.  Vi har en erfaren produksjonsstab som kan hjelpe deg å finne en løsning som tilfredsstiller produktspesifikasjoner, økonomi og mest mulig rasjonell produksjon. Denne omfatter bla:

  • Laserskjæring
  • Forming og bearbeiiding ved hjelp av kantpresse, platevals og dreiesenter
  • Sveising - robotsveitssing og ulike sveisejigger